Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Morella Miradors
facebook twitter
Morella vista Mirador CV12
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8
Morella vista Mirador CV12

Morella Miradors volver

Un dels principals atractius de Morella és la seua silueta medieval amb la muralla i el castell al capdamunt.

Gaudeix des de qualsevol dels miradors naturals que envolten la ciutat, d'aquesta espectacular imatge.

De dia i també de nit quan es torna més màgica amb la il·luminació monumental. 

 
Per als amants de la bellesa, de la fotografia, per a ells la relació de miradors de Morella.

MIRADORS EXTERIORS 

-Mirador CV12
A un 1,5Km de Morella es troba el desviament a la carretera CV12 direcció Ares/Vilafranca, just a 2 km d'aquest desviament se situa un mirador que ens permet gaudir d'una vista espectacular de Morella, es pot veure una imatge frontal de la ciutat amb prespectiva, envoltada del seu entorn natural. És un lloc de fàcil accés, just al costat de la carretera. 

-Mirador Hostal Nou 
En arribar a Morella per la N232 des de la costa, en el barri de l'Hostal Nou, veiem una imatge frontal de Morella, la imatge de la ciutat des d'aquest punt és frontal i pròxima.     

-Mirador Zona d'Autocaravanes
La zona d'autocaravanes es troba al costat de l'accés de la N-232 a la ciutat pel Portal de San Miquel, en aquesta zona es pot apreciar una imatge lateral de la ciutat, on destaca la silueta de l'imponent Castell. 

-Mirador Carretera de Palos 

La carretera de Palos creua la N232, des del km 57 al 66, entrant per qualsevol d'aquests dos punts, podrem gaudir des de l'alt d'una vista lateral de la ciutat. 


MIRADORS INTERIORS 

-Mirador Plaza dels Estudis
La plaça dels Estudis situada al final del carrer principal al costat de l'eixida al passeig de l'Albereda per la porta dels Estudis. Des d'alli es pot gaudir d'una imatge de Morella, amb els seus habitatges típics sota el Castell. Enfront d'aquesta imatge urbana, s'obri un mirador a l'exterior, des d'on contemplar la bellesa de la comarca dels Ports. 
 
- Mirador de la Nevera
Des de la porta de la Nevera, situada al costat de l'antiga nevera medieval, es percep una imatge posterior del Castell, envoltat del prat i la pinada de l'Albereda, aquesta imatge és especialment bonica de nit amb la il·luminació monumental.     

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge