Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Guia de comerços >
  4. Turisme actiu >
  5. ESCAPE MORELLA
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8

ESCAPE MORELLA volver

QUÈ ÉS ESCAPE MORELLA?
 
Escape Morella ofereix jocs d'ESCAPE ROOM EXTERIOR AMB ELS QUALS RECORREREU MORELLA RESOLENT ENIGMES, buscant objectes amagats i superant proves per arribar fins al vostre objectiu final ABANS DE QUE SE VOS ESGOTE EL TEMPS.  

QUÈ ÉS UN ESCAPE ROOM EXTERIOR?

És un joc d'Escape Room que té per objectiu trobar un objecto o resoldre un misteri, en lloc d'eixir d'una habitació. Per aconseguir-ho, haureu de buscar pistes, resoldre endevinalles, trencaclosques, obrir cadenats i caixes, trobar objectes amagats i desxifrar enigmes. Treballareu en equip per resoldre cada prova abans de que se vos esgote el temps, i recorrereu Morella jugant i passant-ho en gran!

QUI POT JUGAR?

És un joc apte per a tots els públics. No és necessari tindre coneixements previs ni haver jugat a escape rooms prèviament: el nostre equipe vos explicarà tot el que necessiteu saber. Està especialment recomanat per a:

* GRUPS D'AMICS. La millor forma de divertir-vos junts recorrent Morella i superan proves. Un treball en equip que no oblidareu per a que la vostra escapada a Morella siga perfecta!
* FAMÍLIES. Un repte en família és ideal per a forjar llaços, compartir una bonica experiència junts i tenir un record comú per a sempre de la vostra visita a Morella. Adults i menuts disfrutareu per igual!
* PARELLES. Tindreu un objectiu compartit en el qual haureu de traure el millorde vosaltres, i haureu de complementar les vostres qualitats per a acabar el joc amb èxit. Una experiència que uneix!

PER QUÈ FER-HO?

Viureu una jornada DIFERENT, DIVERTIDA I EMOCIONANT mentre recorreu Morella.
Construireu una EXPERIÈNCIA ÚNICA que vos unirà encara més amb el vostre
equip i vos emportareu un RECORD PER A SEMPRE. POSAREU A PROVA EL VOSTRE ENGINY i trellat. No hi ha forma més emocionant de COMPLETAR LA VOSTRA VISITA A LA CIUTAT!

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge