Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Concurs de fotografia 54 Sexenni
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7

Concurs de fotografia 54 Sexennivolver

Morella inicia un concurs de fotografia al voltant del 54 Sexenni, anima't i participa. 

El concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni de Morella compta amb diferents modalitats de participació, una modalitat clàssica i una a través d'instagram. D'aquesta manera, en la primera s'han de fer arribar un màxim de cinc fotos a través del correu electrònic 54sexenni@gmail.com.

Aquesta modalitat té diferents categories on destaca una general on participen totes amb un premi valorat en 200 euros i altres tres categories especials dedicades als carrers, els elements del Retaule i a la Mare de Déu de Vallivana.

 

La segona modalitat utilitza el hashtag #ElMeuSexenni i mencionar o etiquetar el compte de @morellaturistica a través d'Instagram. Aquesta també compta amb dues categories diferents. Així, hi haurà una fotografia guanyadora designada per un jurat i una altra guanyadora a la foto més popular, on comptaran el nombre de likes. Les bases del concurs es poden trobar a través del següent enllaç: http://www.morella.net/blog/bases-legals-concurs-de-fotografia-54-sexenni/. 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge