Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Morella Cashless City
facebook twitter
Foto del Valencia Plaza
Imatges: 1
Foto del Valencia Plaza

Morella Cashless Cityvolver

CaixaBank posa en marxa, en col·laboració amb l'Ajuntament de Morella i Visa, el projecte "Morella Cashless City".

Per aconseguir aquest objectiu, CaixaBank promourà a Morella, durant els pròxims sis mesos, una sèrie d'iniciatives de promoció i difusió de l'ús de mòbils, targetes i altres mitjans de pagament, com wearables, per pagar en els comerços de la població.

D'aquesta manera, els ciutadans comptaran amb tots els mitjans i la informació per poder utilitzar els seus mitjans de pagament digitals -sigui quina sigui la seva entitat financera de referència- en les seves compres diàries.

El projecte "Morella Cashless City" fomenta l'ús de pagaments cashless en tot tipus de sectors, inclosos els pagaments en les màquines de vending, el pagament digital de les taxes públiques, els accessos a museus, l'entrada al castell de Morella i per al transport interurbà.    

Per incentivar als comerços i als consumidors a utilitzar els seus mitjans de pagament digitals, CaixaBank contribuirà amb cada compra que els ciutadans facin amb targeta, mòbil o altre mitjà de pagament digital en els comerços de Morella amb una donació de 50 cèntims per a una iniciativa social local. Aquesta iniciativa consisteix en l'adquisició d'un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
 
A més, els titulars de la targeta de CaixaBank participaran en sortejos i també gaudiran d'una bonificació d'un 2% de l'import de les compres realitzades cada mes en aquesta població.

OBLIDA UTILITZAR EFECTIU A MORELLA   

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge