Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Morella Negra
facebook twitter
Imatges: 1 2

Morella Negravolver

Dins de les Jornades Gastronòmiques de la Trufa del 2018 els dies 23,24 i 25 de febrer tindra lloc la III edició de Morella Negra com la Trufa, un cap de setmana dedicat a la novel.la negra.

Divendres 23 de febrer 2018
20:30h- Inauguració de la III edició de Morella Negra com la Trufa a la llotja de l’Ajuntament de Morella que es convertirà en la sala de degustació “Gastro-literària Sergio Beser”, amb Paco Camarasa i Josep Martí Gómez.
23.30h- Sessió golfa de Poesia Canalla.

Dissabte 24 de febrer 2018
12:00h- Visita guiada gratuïta per a conèixer La Morella més Negra, assassinats de l’edat mitjana la recerca de la qual s’ha perllongat fins al segle XXI, l’època negra del carlisme, relació d’escriptors amb Morella o que paper ha tingut la nostra ciutat en la resolució d’assassinats recents.
13:30h.- Vermut literari en Canyero’s Bar
17:30h.- Taula “La Mafia Rusa” moderada per Álex Milián, director de continguts del setmanari “El Temps” en la que participaran l’escriptor i periodista que ha treballat a la Cadena Ser i actualment a la Sexta Carlos Quílez, i els escriptors Rafa Melero Pere Cervantes. 
19:00h- Entrega del premi “Tuber Melanosporum” a la millor Novel·la Negra d’un escriptor novell publicada per una editorial entre setembre de 2016 i agost de 2017.

 

 

 

19:30h- Taula “Negres i Criminals“ amb els escriptors Víctor del Árbol i Rosa Ribas. 
20.45h- En la Sala de Degustació Gastro-Literària “Sergio Beser” firma de llibres pels autors, degustació de Pinxos Negres preparats per restaurants d’Asetmico que participen en les Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra i de Vins Negres de la IGP vins de Castellón.

Diumenge 25 de febrer 2018
11:30h Taula “Lletres Negres Valencianes” Moderada pel periodista Eric Gras coordinador de continguts del suplement “Cuadernos” del Periòdic Mediterràneo en la que participaran els escriptors valencians Ferran Torrent i Martí Domínguez.
12:45h-Taula “Investigadors Mítics que Tornen” Moderada per José Martí Gómez, i en la que participaran els escriptors Carlos Zanón i Victoria Gonzalez que estan fent tornar a xafar els carrers als enyorats detectiu Carvalho i inspector Méndez.
14:00h- En la Sala de Degustació Gastro-Literària “Sergio Beser” firma de llibres pels autors, degustació de Pinxos Negres preparats per restaurants d’Asetmico que participen en les Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra i de Vins Negres de la IGP vins de Castelló.

Més informació en la web www.morellanegra.com
I en www.facebook.com/morellanegra

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge