Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Cita a Morella
facebook twitter
Imatges: 1 2 3

Cita a Morella volver

Comença a Morella una nova edició del "Cita a Morella", un espai de diàleg, aon diferents personalitats rellevants del món del periodisme, economía i política es troben en Morella per a parlar de temes d'actualitat, com ara Catalunya o el Terrorisme. 

Aquest novembre gaudeix d'interessants conferències a la nostra ciutat.

Dissabte 11 de novembre, a les 19:30h, en la sala del Justícia, de l'Ajuntament de Morella, Cita a Morella, amb Nando Zanoguera, periodista de Catalunya Ràdio, que ens parlarà amb toc d'humor de la República Catalana vista des de la frontera.

Diumenge 19 de novembre, a les 12h, en la sala del Justícia, de l'Ajuntament de Morella, Cita a Morella, amb el periodista Josep Martí GómezJordi Alberich, secretari general del cercle d'economía de Catalunya, que ens parlarà de política i economía en els nostres temps, Catalunya com a paradigma.

Dissabte 25 de novembre, a les 19:30h, en la sala del Justícia, de l'Ajuntament de Morella, Cita a Morella, amb Dolores Delgado García, fiscal de l'Audiència Nacional, que ens parlarà de terrorisme en els nostres temps, llibertat i seguretat. 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge