Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Morella en família
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4

Morella en famíliavolver

Morella és Ciutat Amiga de la Infància de manera oficial des d’octubre de 2016. Aquest segell, atorgat per UNICEF, reconeix les ciutats que impulsen i promouen l’aplicació de la Convenció sobre els Drets dels Xiquets (CDN per les seves sigles en castellà) en l’àmbit local, promociona la participació de xiquets i adolescents en tots els temes que els afecten, i fomenten el treball en xarxa entre els distints municipis que formen part d’aquesta iniciativa.

És per això que també ens volem adaptar a les necessitats turístiques dels més menuts de casa, al seu temps d'oci, a la seva immensa capacitat de descobrir-nos el món amb una altra mirada. A Morella tenen espais pensats per a jugar, com ara La Torre dels Jocs, coneguda com el Portal de Sant Miquel, principal accés al recinte emmurallat, i on poden guadir d'una exposició de jocs tradicionals i disfressar-se com autèntics medievals!

També poden viure l'aventura de recórrer un bosc per ponts tibetans, tirolines, lianes, etc., al primer circuit d'aventura de la Comunitat Valenciana Saltapins. Situat a l'antic complexe industrial de la Fàbrica Giner, aquest espai d'oci acull la possibilitat de fer rutes a cavall, alberg, piscina, zona verda, etc.

Com a Ciutat Amiga de la Infància, a Morella protegim el seu dret a poder caminar segurs pels carrers. És per això que els vehicles tenen l'accés limitat i la circulació restringida. La urbanística adaptada a la muntanya, fa de Morella un lloc per passejar, bé per dintre de muralla com també per l'ombria del Castell, on un bosc de pins amb sendes i l'Albereda, garanteixen un espai d'encontre, verd i sense contaminar. Encara que cal parar compte..., perquè un dinosaure passeja perdut per aquella zona!

Per guiar-se per Morella, hem preparat un PLÀNOLon situar el Museu Temps de Dinosaures (plànol), els parcs infantils, la piscina, etc. Al passar per l'Ajuntament, els més menuts es trobaran amb la rebuda dels gegants de Morella: Seidia, Artal, Rosella i Abu Sa'id. Al nostre Ajuntament tenim una presó. Descarrega't el seu plànol!

I si volen viure l'aventura de recórrer racons desconeguts buscant pistes per a resoldre enigmes i desxifrar misteris en aquesta ciutat plena de secrets, poden aprofitar l'oportunitat que Escape Morella els ofereix per ser els protagonistes del seu propi viatge.

L'atenció sanitària està garantida en el Centre de Salut situat temporalmene en l'edifici CISE, contigu a l'oficina de turisme, amb atenció 24h tots els dies de l'any.

Disposeu de lavabos públics a l'entrada del Portal de Sant Miquel i a la plaça Colom.

Els cotxets de bebé que no poden accedir a monuments com la Torre dels Jocs i el Convent-Castell, poden deixar-se a la recepció de cada monument.

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge