Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Morella natural i activa >
  4. ESCAPE MORELLA
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ESCAPE MORELLAvolver

QUÈ ÉS ESCAPE MORELLA? 

Escape Morella ofereix jocs de ESCAPE ROOM EXTERIOR AMB ELS QUE RECORREREU MORELLA RESOLENT ENIGMES, buscant objectes amagats i superant proves per arribar fins al vostre objectiu final ABANS QUE S' US ESGOTI EL TEMPS.

Què és un ESCAPE ROOM EXTERIOR?

És un joc d'ESCAPE ROOM que té per objectiu trobar un objecte o resoldre un misteri, en lloc d'eixir d'una habitació. Per aconseguir-ho haureu de buscar pistes, resoldre endevinalles, trencaclosques, obrir cadenats i caixes, trobar objectes amagats i desxifrar enigmes. Treballareu en equip per resoldre cada prova abans que s'us esgote el temps, i recorrereu Morella jugant i passant-ho d'allò més bé.

 
 
 

INFORMACIÓ I RESERVES: 
620 59 16 67 - escapemorella@gmail.com
 
www.escapemorella.com
 

QUI POT JUGAR?

És un joc apte per a tots els públics. No cal tindre coneixements previs ni haver jugat a escape rooms prèviament: el nostre equip us explicarà tot el que necessiteu saber. Està especialment recomanat per a:

* GRUPS D'AMICS. La millor manera de divertir-vos junts recorrent Morella i superant proves. Un treball en equip que no oblidareu per a que la vostra escapada a Morella sigue perfecta!

* FAMÍLIES. Un repte en família és ideal per unir llaços, compartir una bonica experiència junts i tenir un record per a sempre de la vostra visita a Morella. Adults i xiquets gaudireu de la mateixa manera!

* PARELLES. Tindreu un objectiu compartit en el qual haureu traure el millor de vosaltres mateixos, i haureu complementar les vostres qualitats per acabar el joc amb èxit. Una experiència que uneix!

PER QUÈ FER-HO?

Viureu una jornada DIFERENT, DIVERTIDA I EMOCIONANT mentres recorreu Morella. Construireu 1 EXPERIÈNCIA ÚNICA que us unirà encara més al vostre equip i us emportareu junts un RECORD PER A SEMPRE. Posareu A PROVA VOSTRE ENGINY i sentit comú. No hi ha manera més emocionant de COMPLETAR LA VOSTRA VISITA A LA CIUTAT!

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge