Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Cultura i Patrimoni >
  4. L'Anunci 2017
facebook twitter
Imatges: 1

L'Anunci 2017volver

L'Anunci esclata a la ciutat de Morella com la gran cridada de les festes sexenals. Es tracta de l'Anunci de les festes més importants que celebra Morella cada sis anys per honrar a la Verge de Vallivana.  

La població de Morella s'entrega, aquesta cita consisteix en la desfilada de nombroses carrosses, disenyades i guarnides amb paper arrisat, aon EL CONFETI, és el principal protagonista.  

L'Anunci, color i diversió  

És imposible escapar d'aquesta batalla animada i colorista aon es tiren unes cent tonellades d'aquests paperets de colors. Morella es converteix en un mantell de paper, color i diversió. Abans de la desfilada de carrosses, els components de cadascuna d'elles fan un pasacarrer a peu per a lluïr els vestits i disfresses.  

Pel mati, es realitza, el Pregó, anunci solemne de les festes del Sexenni, un estudiant a cavall pronuncia "el bando" de l'Alcalde, que proclama l'arribada de les properes festes sexenals.  

L'Anunci serà a Morella el diumenge 27 d'Agost de 2017. Vine a conèixer la nostra festa, les nostres tradicions i gaudeix amb nosaltres de la festa del confeti, declarada Festa d'interés turístic Nacional.  

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge