Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Cultura i Patrimoni >
  4. L'Anunci 2017
facebook twitter
Imatges: 1 2

L'Anunci 2017volver

FOTOS ANUNCI

VIDEO PROMO ANUNCI 2017

DOSIER DE PREMSA 

L'Anunci esclata en la ciutat de Morella com la gran cridada de les festes sexenales que se celebraran en 2018 (Del 18 al 27 d'agost de 2018). 

Es tracta de l'Anunci, de les festes més importants que celebra Morella cada sis anys, en honor a la Verge de Vallivana. La població morellana es bolca, aquesta cita consisteix en la desfilada de nombroses carrosses, adornades amb paper arrissat, on EL CONFETI és el principal protagonista.

Però la festa, declarada d'Interès Turístic Nacional, té altres components, com l'exposició de les carrosses, el pregó a cavall del bàndol oficial que proclama les pròximes festes del Sexenni o la desfilada a peu dels participants de l'Anunci.

Altres elements de l'Anunci són "els Ninots", que apareixen en els barris de Morella, els diumenges d'Agost previs a l'Anunci, que emparentats amb les Falles, expressen l'opinió dels veïns, a manera de sana ironia i "els Volantins", tres ninots situats en una barra subjectada en les balconades del carrer Julián Prats, que dansen i fan reverències en l'aire. 

L'Anunci se celebrarà a Morella el proper diumenge 27 d'Agost de 2017

40 carrosses, 1300 persones en la desfilada, 60 tones de confeti i 40.000 visitants a Morella són les dades de la festa amb més alegria i diversió de la ciutat, L'Anunci. 

PROGRAMA ANUNCI 2017
Dissabte 26 d'Agost
8h Inici de la pujada de les carrosses de l'Anunci.
Matí i vesprada Exposició de les carrosses 
20h Concert VI Morella Sonora amb Lodi Luka i Antonio Serratore
24h Concert Tribut a Queen i Extremoduro 
Diumenge 27 d'Agost 
Matí Exposició carrosses de l'Anunci
9h Diana a càrrec dels Gaiteros de Morella
9:30h Pujada de la Vila
10h Santa Missa. Basílica Arciprestal
12h Eixida del Pregó de l'Anunci del 54 Sexenni 
15:30h Des de San Miquel, desfilada dels participants de l'Anunci
16:30h Tradicional desfilada de carrosses.
22:30h Sopa fi de festes de l'Anunci del 54 Sexenni. Espai Firal
23:30h Orquestra De Luxe i Macrodiscomóvil. Espai Firal

Des de l'Ajuntament es facilitarà l'accés a Morella a través d'un servei d'autobusos que connectarà la zona d'aparcament amb el casc històric. Els visitants podran informar-se de la programació de l'Anunci, en els punts d'informació, situats en els aparcaments, en l'oficina de turisme i també s'editarà un fullet amb tota la informació.        

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge