Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Morella negra 2019
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6

Morella negra 2019volver

Morella Negra Com la Trufa és un cap de setmana gastro-literari englobat dintre de les Jornades gastronòmiques de la trufa negra de Morella-Els Ports. Durant el cap de setmana del 22 al 24 de febrer ens endinsarem en la part més negra de l'ànima humana a través dels millors escripors noir espanyols, i fruint del sabor de la millor gastronomia amb l'esperit negre que li aporta la trufa negra, la preuada Tuber Melanosporum de la comarca dels Ports.

Des del divendres en la inauguració, fins el diumenge amb l'últim pintxo i vi negre en la mà, podem degustar la millor novel·la negra del nostre país, pintxos de trufa preparats pels nostres restaurants, i vins negrs de Castelló, fent una obscura i exquisida combinació.

Escriptors Morella Negra: Julio César Cano, Joan Miquel Capell, Santiago Díaz, Laura Gomara, González de la Costa, Toni Hill, David Jiménez “el Tito”, Agustín Martínez, Benito Olmo, Inés Plana, Alexis Ravelo, Xavier Zambrano i ...

Durant aquests dies Morella Negra t'ofereix 5 interessants taules literàries, poesia canalla i la trobada dels escriptors amb els seus lectors en la Llotja de l'Ajuntament de Morella, que es converteix en la Sala de degustació gastro-literària Sergio Beser, on tindrà lloc la signatura de llibres, la degustació de pintxos i vi negre al finalitzar les taules literàries. També tindrà lloc l'entrega del premi Tuber Melanosporum a la millor novel·la negra escrita per un escriptor novel·la durant l'any lectiu 2017-18.


Teniu tota la informació de Morella Negra Com la Trufa en el blog www.morellanegra.com, en www.facebook.com/morellanegra i en el twitter @morellanegra.

Presentació del Morella Negra en Somnegra (C/ Aragó 108. Barcelona) el 13-2-2019.

 

PROGRAMA

DIVENDRES 22 febrer 2019

20:30h. Inauguració de la quarta edició de Morella Negra Com la Trufa a la Llotja de l'Ajuntament de Morella convertida en la Sala de degustació Gastro-literària Sergio Beser.
En aquesta inauguració es realitzarà la primera degustació de pintxos negres que ens oferirà el restaurant La Fonda Moreno, que participa en les XVI Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra de Morella-Els Ports. Acompanyaran aquests pintxos el vi negre de les Bodegues Flors de Les Useres.

23.30h. Sessió golfa de poesia a la Nevera Medieval a càrrec del Poeta Gamberro Jordi Corominas.

DISSABTE 23 febrer 2019

12h. Sala del Justícia. Taula literària amb els escriptors finalistes de la III edició del Premi Tuber Melanosporum: Joan Miquel Capell Wad-Ras, Santiago Díaz Talión, Laura Gomara Vienen mal dadas, Inés plana Morir no es lo que más duele i Xavier Zambrano Lleugera sang. Taula moderada per Laura González, alma mater del programa Todos Somos Sospechosos de Radio 3.

13:30h.- Vermut literari al Canyero’s Bar.

18h. Sala del Justícia. Taula literària “Escriptors negres Km0, novel·la negra de Castelló” amb Julio Cesar Cano Flores Muertas, David Jiménez “El Tito” No es tiempo de peros i González de la Cuesta Hotel Voramar. Taula moderada per Éric Gras, coordinador del suplement cultural ‘Quaderns’ del Periódico Mediterráneo .

19:15h. Sala del Justícia. Entrega del premi “Tuber Melanosporum” a la millor Novel·la Negra d'un escriptor novell publicada per una editorial entre setembre de 2017 i agost de 2018.

19:30 Sala del Justícia. Taula literària “Joves assassins??” amb Toni Hill Tigres de Cristal i Agustín Martínez La Mala Hierba. Moderada per Mariola Nos, cos i ànima de l'Espai Mariola Nos de Vinaròs.

20:45h. A la Sala de degustació gastro-literària “Sergio Beser” signatura de llibres pels autors, degustació de pintxos negres preparats pels restaurants Cardenal Ram i Palau dels Osset, que participen en les XVI Jornades gastronòmiques de la trufa. Vi negre Clotàs de Bodegues Flors de Les Useres.

DIUMENGE 24 febrer 2019

11h. Sala del Justicia. Taula “La Realidad se impone” amb l'escriptora i periodista Fàtima Llambrich Sense Cadàver i el detectiu Francisco Marco director de l'agència de detectius Método 3. Taula moderada pel periodista i escriptor Carlos Quílez, coordinador d'investigació de Crónica Global.

12:15h. Sala del Justícia. Taula literària “Llibros negros que vienen del sur” amb Alexis Ravelo El peor de los tiempos i Benito Olmo La tragedia del girasol. Taula moderada per Laura González.

13.30h. A la Sala de degustació gastro-literària “Sergio Beser” signatura de llibres pels autors i degustació de pintxos negres acompanyats de vi negre Clotàs de les bodegues Flors de les Useres.

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge