Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Amazing City
facebook twitter
Imatges: 1

Amazing Cityvolver

Amazing City es tracta de la primera aplicació turística per a mòbils realitzada en el nostre País, mostrant una manera diferent de dinamitzar el turisme i el comerç de la zona. Estem davant d'un projecte innovador que integra les possibilitats d'aprenentatge del joc en el sector del turisme, per oferir experiències més enriquidores als visitants i un canal de comunicació més eficaç per a les empreses d'hostaleria, restauració i oci.

Aquesta aplicació inclou més de 100 aventures virtuals amb l'objectiu de combinar el joc amb la mostra de la riquesa i patrimoni de la província de Castelló. A través de la mateixa, pots buscar el municipi o municipis que vols visitar i triar les diverses aventures per viure una experiència turística única i increïble.
Amb aquesta iniciativa, els usuaris podran conèixer d'una manera diferent la nostra terra, descobrint molts dels seus llocs turístics més ben guardats. Per començar a trobar tots aquests tresors, tan sols has de descarregar l'aplicació al teu telèfon mòbil i pots començar l'aventura per la nostra província.

A més, els usuaris que obtinguin millors resultats en aquesta competició amistosa, optaran a premis en diferents establiments de la província de Castelló, així com descomptes, sortejos i altres promocions.

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge