Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Cultura i Patrimoni >
  4. VI Early Music Morella
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8

VI Early Music Morellavolver

El VI Early Music Morella, un dels festivals de música antiga més importants d'Europa, es celebra a Morella del 21 al 27 de juliol de 2017. 

Morella acollirà la sisena edició de l'Early Music Morella, un dels festivals de música antiga més importants de Europa. 

Els actes més destacats del festival a Morella seran, el concert de música i poesia sobre El Sant Grial, al convent de Sant Francesc. L'estrena de l'espectacle serà a càrrec de Carles Magraner i Maria Jonas. I el concert d'Eduardo Paniagua sobre les tres cultures a l'Església Arxiprestal.

 

Hon és lo teu tresor,
la és lo teu cor.
Fui quot estis, eritis quod sum.

 

Després de sis edicions, l'Early Music Morella s'ha convertit en un esdeveniment marcat al calendari de la ciutat, ja que cada any hi ha més participació al voltant de les activitats que el componen.
 
El Convent de Sant Francesc, l'Església Arxiprestral de Santa Maria la Major o l'Ajuntament són alguns dels emplaçaments que acolliran les activitats de l'Early Music Morella. Tanmateix, el festival compta amb el suport d'importants entitats, com la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, el Centre UNESCO València, la Universitat Jaume I, l'Institut d'Estudis Mediterranis, la Generalitat Valenciana o la Diputació de Castelló.

PROGRAMA CONCERTS FESTIVAL 

Més informació del VI Early Music Morella a http://www.culturalcomes.net/es/morella  

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge