Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Morella natural i activa >
  4. Cavalls i jocs. Distrau-te
facebook twitter
Imatges: 1

Cavalls i jocs. Distrau-tevolver

1 - AULA DE JOCS TRADICIONALS , D'HABILITAT I D'ENGINY .

Es tracta d'una extensa aula on poder passar una estona divertida jugant amb jocs tradicionals de grans dimensions , realitzats de forma artesana amb fusta , jocs d'habilitat i d'enginy amb diferents nivells de dificultat , apte per a tot tipus de públic , famílies , grups escolars , festes d'aniversari, etc .

 
2 - PASSEJADES AMB CARRO .

Per passar una jornada divertida amb els amics, família etc . Aquesta activitat consta d'una explicació de tot el procés de preparació per a la va unir del cavall al carro , parts de les aparellades , parts del carro , etc . i després un passeig per una zona singular , en què es pot observar la natura , la flora i la fauna de la zona . El passeig amb carro té una capacitat màxima de 8 adults o 10 nens per passeig . Durada de 60 a 90 minuts .

3 - PASSEJADES A CAVALL .

Les passejades a cavall et permetran realitzar una excursió per la zona de la fàbrica Giner i el parc d'aventura Saltapins , d'una forma diferent . En aquesta activitat podràs gaudir del paisatge extraordinari i singular de la zona , al mateix temps que gaudiràs de l'anar muntat sobre un cavall . En ella també aprendràs el per què i el com s'ha de muntar i donar instruccions a un cavall . L'activitat consta d'una petita presa de contacte en una zona de pràctiques , i després el passeig .

La durada és de 90 a 120 minuts i la capacitat màxima és de 7 persones per passeig .

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge