Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Passejos, senders i BTT >
  4. Rutes BTT >
  5. Centre BTT Els Ports - Ruta 4
facebook twitter

Centre BTT Els Ports - Ruta 4volver

Distància: 31.8 Km
Temps: 3h 24'.
Dificulta: Difícil / Desnivell: 734 m.

Sant Cristòfol de Sarañana y l'oceà de muntanyes

Durant aquest trajecte visitarem llocs on val la pena entretenir-se una estona i gaudir d'aqueix senzill plaure tan complicat d'entendre, a voltes, que consisteix simplement a estar. Però la pròpia ermita, el cim en què es troba és un lloc especial i, de la mateixa forma que és un referent visual per a bona part de la comarca dels Ports, també és una rotunda balconada des del qual la vista es perd en un *sinfin de muntanyes, entre les quals podrem reconèixer multitud de pobles i paratges.

Aquesta ruta té tres o quatre punts realment exigents, algun pujant i uns altres baixant, però, com en altres rutes, aquests punts no representaran ni el 1% del recorregut total, amb el que, de no tenir el nivell tècnic o físic necessari, simplement desmuntant un moment s'alliberen. Queda aquesta observació de nou per a no desanimar a fer el trajecte a aquelles persones que pensen que està per sobre del seu nivell. Convé avaluar la longitud i el desnivell, i, si no són excessius per a nosaltres, la ruta presenta importants atractius, i amb calma i prudència en els punts complicats, encara la gaudirem més.

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge