Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Dormir, Menjar, Sortir >
  4. Turisme rural >
  5. FONT D'EN TORRES
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

FONT D'EN TORRES volver

Font d'en Torres és una antiga masia del s.XV, pertany al terme municipal de Morella, situada només a 6 Km de la ciutat de Morella, es troba en un dels paratges més espectaculars i bonics de la comarca dels Ports, al costat de la font de l'esperança i el naixement del riu cervol.

La casa rural Font d'en Torres va ser rehabilitada en 2012 pels seus propietaris, cuidant tots els detalls i respectant l'arquitectura típica de la zona (murs de pedra, sostres de fusta i abuhardillats, teules àrabs, etc.) amb una decoració rústica i alhora moderna i actual, dotant-la de totes les comoditats necessàries (calefacció per sòl radiant amb caldera de biomassa, banyeres de hidromasaje amb crom-teràpia, dutxes efecte pluja, ximenera en els apartaments, connexió a internet, fil musical... etc.) catalogada com casa rural de categoria superior per la Conselleria de Turisme de la Comunitat Valenciana.

A més t'oferim la possibilitat de realitzar una visita guiada de caràcter mediambiental i cultural dins de la mateixa finca, única pel seu gran valor ecològic. En Font d'en Torres t'oferim un desdejuni típic"del mas" i et donem l'opció de preparar-te nosaltres el menjar. La casa rural Font d'en Torres és ideal per a aquells que viatgen sense xiquets.

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge