Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Guia de comerços >
  4. Turisme actiu >
  5. PEREROLES
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6

PEREROLES volver

EL BOSC DE L'AVENTURA

El bosc de Pereroles és un dels espais naturals més emblemàtics i benvolguts pel poble morellanà. Situat a 13 kms. de Morella, al costat del port de Torremiró, amb accés des de la carretera N-232, és una àmplia pineda amb diferents i atractives rutes. Pereroles conjuga un espectacular entorn natural, l'assossec de la muntanya, l'estada en els seus refugis, alberg i cases de turisme rural i la possibilitat de viure intenses aventures, des de cercar bolets a la tardor o practicar tot l'any esports com escalada, senderisme, recorreguts amb bicicleta de muntanya.

Les instal·lacions d'aquest enclavament, gestionades des de Cases de Morella, es componen del:

Refugi de Pereroles, amb capacitat per a 35 persones i amb serveis de cuina amb ximenera, menjador també amb ximenera, habitació comuna en llitera, lavabos i dutxes, taules exteriors, i rafals a l'aire lliure.

El Refugi de la Serra, casa de 2 plantes amb capacitat per a 12 persones, amb 2 habitacions de sis places, cuina, menjador, lavabos i dutxa, calefacció, ximenera, rebost.

El Refugi del Forestal, creat en l'antiga casa dels guardes forestals de Pereroles, té una capacitat per a 28 persones, cuina, pati, menjador, ximeneres, calefacció, 4 habitacions.

En aquests refugis destaca, a més de l'entorn, uns interiors avantguardistes i funcionals. 

 http://www.casesdemorella.com/index.php/refugios

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge