Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Dormir, Menjar, Sortir >
  4. Turisme rural >
  5. CASAS RURALMORELLA
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

CASAS RURALMORELLA volver

Ruralmorella, Coop.V., té a la vostra disposició quatre vivendes de turisme rural, en les quals hi ha una capacitat màxima de 24 persones.
Són unes antigues instal•lacions agrícoles totalment remodelades en 2008. Situades a escassos quatre minuts i  2 km de Morella, en la carretera CV-125 Km 1. ( Entre la ciutat de Morella i el complex esportiu de la Fàbrica Giner)
Es va triar aquesta situació perquè combrega perfectament amb la proximitat a la monumental ciutat emmurallada i per altra banda amb la vida rural, des de les seues instal•lacions es gaudeix dels animals i tasques agrícoles de les finques veïnes.
En ella s'aprecia la tranquil•litat del camp, així com les vistes de la ciutat emmurallada des de fora, són cases de turisme rural a Morella.
En elles pots gaudir de terrassa, jardí, barbacoa, i tota la tranquil•litat d'estar en un entorn lliure, però al mateix temps apreciant les murades i el castell des del seu exterior.

També oferim passejos a caball i carro.   www.distraute.com 

 

 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge