Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Les quatre estacions
facebook twitter
Es fa de nit en Morella
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Es fa de nit en Morella

Les quatre estacionsvolver

ELS TEMPS DE MORELLA

A l'hivern olora a llenya i a neu, a calma, a tòfona i als vents del nord que solquen l'aire. Un fred que és càlid en la taula, en les cases i en els establiments hostelers. Quan apunta la tardor, ja al setembre, la ciutat es pinta dels colors d'aquesta estació, rojos, ocres, grocs i comencen a respirar les primeres ximeneies. La tardor és també temps de bolets, d'eixir al camp amb la cistella de vímet, d'aprofitar els últims dies temperats, de sol càlid.

La primavera és una explosió de colors i d'olors. La muntanya malbarata bellesa, l'aroma del romaní i del timó, l'aliaga i totes les herbes i arbres que floreixen en aquests mesos. I quan l'espígol fa olor, ha arribat l'estiu! amb la seua bullícia en els carrers, la festa i l'alegria.

Quatre estacions que marquen el pas del temps, períodes en els quals la gastronomia ofereix diverses possibilitats i en els quals la població morellana no deixa de vibrar perquè en aquesta ciutat no cessen les activitats, les cites culturals i, sobretot, l'hospitalitat i la convivència, vida en el carrer.

 Morella és diferent, única

 

 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge