Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Dormir, Menjar, Sortir >
  4. Turisme rural >
  5. TURISMO RURAL MORELLA
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

TURISMO RURAL MORELLA volver

LES NOSTRES CASES I MASOS
ALLOTJAMENTS DES DE 2 A 24 PERSONES
Disposem de cases rurals prop de Morella, 3 ubicades a la vora del riu Bergantes a la zona coneguda com Enduella a 2 km del nucli urbà, amb una gran zona ajardinada, barbacoes, zona per a xiquets i aparcament privat. I 2 allotjaments tipus mas en el paratge natural Rambla Celumbres, a la vora de Cinctorres.

A MORELLA: 2 APARTAMENTS NOUS
Apartaments al centre de Morella, només reserva telefònica de moment. Gaudeix de Morella en parella i no te penarà.
 
A MORELLA : 3 ALLOTJAMENTS
LA CASETA

La Caseta és un conjunt de cases de turisme rural ubicades en Morella, que us permetrà conéixer i gaudir de la història que conté esta ciudad enmurallada, en un entorn de tranquilitat i amb les màximes comoditats. Podreu gaudir d'una amplia zona tancada per a barbacoes, aparcament, gronxadors per als més petits i una gran terrassa on gaudir de les menjades d'estiu. Consta de 3 cases independents que es poden reservar de forma conjunta amb una capacitat total de 14 persones.
 
 
A CINCTORRES: 2 ALLOTJAMENTS
MAS NOU
El Mas Nou és un dels llocs idonis per a gaudir amb la família o amics de la natura i la tranquilitat. Antic mas rehabilitat en casa de turisme rural a l'any 2013. Distribuïda en tres cases independents, però que es poden unir per a formar una gran casa per a fins 24 persones en la qual podreu gaudir de 6 salons, 5 banys complets, 9 habitacions de distintes configuracions, una cuina de grans dimensions i 2 més petites i 3 barbacoes.


 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge