Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Dormir, Menjar, Sortir >
  4. Menjar be >
  5. RESTAURANTE CASA ROQUE
facebook twitter
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7

RESTAURANTE CASA ROQUE volver

Inaugurat en 1980, Casa Roque és cita obligada per a els qui aprecien de manera especial la qualitat, bon servei i una cuina tradicional, amb aqueixes petites innovacions que li donen un toc personal i càlid.

El 20 d'Abril de l'any 2000 marca una nova època per a la nostra casa en traslladar-nos al nostre nou emplaçament, (amb una mica de nostàlgia i afecte en deixar allò que hem fet amb les nostres pròpies mans), Casa Roque actualment aquesta situat en la Costa Sant Joan nº 1, conegut a Morella com Cinc Cantonades i nosaltres ocupem una d'elles.

Gaudir d'una de les més selectes de la Comunitat Valenciana, envoltat de portes centenàries, escuts, sostres alts, bigues de fusta carregades d'història, on la sensació d'espai compon un entorn únic, és un luxe al seu abast.

La bona taula de Casa Roque és molt apreciada per tots els visitants, des del viatger que arriba per primera vegada a la seua porta, com aquell altre pelegrí de les Gastronomia que sabedor dels Camins i Racons té a casa Roque una parada en el seu camí per a reconfortar el cos després d'haver enriquit l'esperit recorrent els monuments i els carrers d'aquesta sense igual Morella. Ibera, Romana, Mora, Cristiana...

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge