Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Viu Morella >
  4. Un passeig per Morella
facebook twitter
Castell de Morella
Imatges: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Castell de Morella

Un passeig per Morellavolver

EL BATEC DE MORELLA

Viatjar a Morella és viure una experiència personal. Perquè Morella no és solament un escenari medieval, és una ciutat amb vida. És un paisatge humà. Des dels restaurants, on es cou la gastronomia morellana, podem descobrir saviesa, estima i tradició. No hi ha cuiner i cuinera que no dedique un homenatge als seus avantpassats en els fogons. Llegats de família, de mares i àvies que han transmès usos i costums culinàries.

La ciutat obre les seues muralles.

Morella obre els seus cors.

En els telers tèxtils i comerços podem escoltar els sons de la història, de famílies senceres que van treballar el fil, la llana...i que avui, amb orgull, els seus descendents han recuperat aquests oficis. Podem sentir com el espardenyer elabora a mà les espardenyes i com en les pastisseries el flaons i els dolços morellans compleixen l'estima d'unes tradicions.

Morella és una ciutat habitada i recorrent els seus carrers empedrats descobrim increïbles racons de bellesa. És recomanable passejar per Morella, perdre's en el nucli urbà, descobrir una porta de fusta on els artesans han deixat les seues petjades. Mirar els ràfels, les teulades. Mirar les balconades de Morella, la vida que penja de les façanes de les cases. Cortines de fil, de punt de ganxo i de brodats, flors que donen colors a les pedres. La població morellana estima aquesta ciutat, i la cuida, protegeix, conserva. Al llarg dels segles no ha desaparegut aquesta estima.

DESCARREGAT  EL PLÀNOL DE MORELLA 

DESCOBREIX ALTRES COSES A FER A MORELLA

 

 

 

 VIDEO "TAULA DEL SENIA"

 

 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge