Imatges mapa turístic Morella
  1. Et trobes a
  2. Inici >
  3. Morella natural i activa >
  4. Pereroles
facebook twitter
Casa Forestal
Imatges: 1 2 3 4 5 6
Casa Forestal

Pererolesvolver

EL BOSC DE L'AVENTURA

El bosc de Pereroles és un dels espais naturals més emblemàtics i benvolguts pel poble morellanà. Situat a 13 kms. de Morella, al costat del port de Torremiró, amb accés des de la carretera N-232, és una àmplia pineda amb diferents i atractives rutes. Pereroles conjuga un espectacular entorn natural, l'assossec de la muntanya, l'estada en els seus refugis, i la possibilitat de viure intenses aventures, des de cercar bolets a la tardor o practicar tot l'any esports com senderisme, recorreguts amb bicicleta de muntanya,etc.

Les instal·lacions d'aquest enclavament es composen de:

Refugi Pereroles, amb capacitat per a 35 persones i amb serveis de cuina amb ximenera, menjador també amb ximenera, habitació comuna en llitera, lavabos i dutxes, taules exteriors, i rafals a l'aire lliure. La zona d'acampada sempre estarà lligada al lloguer d'aquest refugi.

El Refugi la Serra, casa de 2 plantes amb capacitat per a 12 persones, amb 2 habitacions de sis places, cuina, menjador, lavabos i dutxes, calefacció, ximenera, rebost.

El Refugi Casa Forestal, creat en l'antiga casa dels guardes forestals de Pereroles, té una capacitat per a 28 persones i consta de: 4 habitacions. cuina, pati, menjador, ximenera, calefacció.

En aquests refugis destaca, a més de l'entorn, uns interiors moderns i funcionals. 

 

Informació i reserves:

CASES DE MORELLA

www.casesdemorella.com

964 173117 info@casesdemorella.com

 

Oficina de Turisme

Condicions legals

Crèdits

arc·estudi
Ajuntament de Morella Patronat Municipal Turisme de Morella asetmyco MORELLA COMUNITAT VALENCIANA UNIÓN EUROPEA L´oratge